Warning: htmlspecialchars(): charset `iso-8859-2' not supported, assuming utf-8 in /www/www.kreativfolio.hu/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/aioseop.class.php on line 122
Impresszum | Kreativfolio
Warning: htmlspecialchars(): charset `iso-8859-2' not supported, assuming utf-8 in /www/www.kreativfolio.hu/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/aioseop.class.php on line 223

Impresszum

Kreativfolio.hu, az Adobe hivatalos magyarországi közösségi portálja.

Felelős szerkesztő: B. Haja Andrea

E-mail: info@kreativfolio.hu

A kreativfolio.hu honlapot 2010. márciusban az Adobe megbízásából hoztuk létre, hogy legyen egy olyan mindenki számára elérhető hely, ahol közérdekű információt oszthatunk meg a magyarországi Adobe felhasználó közösséggel, és ahol a kreatív közösséget érdeklő témákat lehet megbeszélni.

Adobe trendekről, termékekről, eseményekről, friss hírekről tájékoztatunk, de a portált Önök is alakíthatják.

Ha van olyan kiemelkedő munkája, amely a többi alkotó számára inspiráló lehet, vagy van olyan tippje, amelyet szívesem megosztana másokkal, akkor azt küldje el az adobe@kreativfolio.hu email címre.

Reméljük, hogy ezt a portált az Önök munkái fogják értékessé és érdekessé tenni.

 

A kreativfolio.hu portálon megjelent valamennyi tartalmat, illetve egyéb publikált anyagot szerzői jog véd. Ezek bármilyen formában történő sokszorosítása, publikálása vagy egyéb jellegű felhasználása kizárólag a felelős szerkesztő előzetes írásbeli engedélyével történhet.